aalogo

 

Effectief afvallen, fit worden én blijven!

overonsHoe vaak heeft u geprobeerd af te vallen en fit te worden? We weten allemaal dat het niet vanzelf gaat. En dat het moeilijk is wanneer u er alleen voor staat. Bij ons kunnen vrouwen en mannen van alle leeftijden onder deskundige begeleiding op een snelle en gezonde manier afvallen.

Met gerichte beweging en goede voeding zetten we de eerste stappen. Het effect van afvallen en figuurcorrectie wordt versterkt door het toepassen van verschillende therapieën, zoals fototherapie, infraroodstraling, kleurentherapie en vacuümtherapie. We maken hiervoor gebruik van de modernste, innovatieve afslankapparatuur. De bewezen resultaten van onze begeleiding zijn o.a. blijvend gewichtsverlies, verminderde cellulitis, een soepelere huid en verbetering van de bloedsomloop.

Daarnaast worden vrijgekomen giftige stoffen uit het lichaam afgevoerd, wat zorgt voor een lichamelijke staat van ontspanning. Tijdens een gratis en vrijblijvende intake bespreken wij uw persoonlijke wensen en doelen. Op basis van uw conditie, leeftijd, gezondheid en een figuuranalyse stellen wij een afgestemd individueel behandelplan op. Afvallen is slechts de eerste stap op weg naar een blijvend gezond en fit lichaam.

Wij helpen u ook bij het moeilijkste deel: het handhaven van uw streefgewicht. Met behulp van een speciaal onderhoudsprogramma leren we u hoe u uw gewicht kunt vasthouden en zich energieker en gezond blijft voelen.